google-site-verification=gEwfOuB2k1s0HoR4LWCM1EFExUc_gDq4L_6O3tw-G_k

Nizko frekvenčno sevanje – NF -220V izmenično

To je hišna napetost, tako imenovana  umazana elektrika, ki jo povzročajo pametni števci, internet preko 220V, TFI žarnice, polnilniki naprav.

Do leta 1960 so bile na trgu električne naprave, ki so imele napajalnike z transformatorjem, usmerniškimi diodami in kondenzatorji. Sedaj pa se v vseh segemntih uporabljajo “preklopni” usmerniki /digitalni/, ki usmerjajo izmenični tok v enosmernega s pomočjo IMPULZOV. Ti impulzi se prenašajo nazaj na 220V omrežje. Človek se je med evolucijo prilagodil SINUSNIM valovanjem maksiamlne frekvence 2.000 Hz. Vse kar je izven tega oobsega je stres za telo in njegove celice.

Tako se po letu 1960 v velikih mestnih središčih neandoma pojavlja večja obolelost za tako imenovane “moderne” bolezni. Neodvsine študije kažejo na možno povezanost rakavih obolenj za 25% če smo izpostavljeni tem poljem več kot 4 ure dnevno! 

Pametni števci

V ZDA, Kanadi, Australiji so ti števci s strokovnimi študijami povezani z mnogimi boleznimi. Števec komunicira z distrubuterjem električne energije preko omrežja in mu sporoča vse naše aktivnosti /katrere električne naprave uporabljamo  in koliko trošimo v določenem časovnem obdobju. Ravno tako se pametni števci vgrajujeo tudi za daljinsko odčitavanje vode, plina in toplotne energije. Sevanje traja 24/7 – nonstop.

Pametni števec Iskra EMECO
Pametni števec ISKRA EMECO

Polnilec za mobilni telefon

To je naprava ki je skoraj vedno vključena v omrežno napetost. Polnilec pretvarja izmenično napetost s pomočjo impulzov visoke frekvence, ki se prenašajo po omrežju od glavne vraovalke do posameznih vtičnic v stanovanju

Polnilec za mobilni telefon
Polnilec za mobilni telefon

Polnilniki za računalnike

Za prenosnike, namizne računalnike, ekrane, tiskalnike, optične čitalce, TV ekrani itd…

Tudi ti polnilniki uporablajo impulzno tehnologijo za pretvarjanje izmenične napetosti v enosmerno. Večinoma so priključeni 24/7.

Napajalnik za računalnik

Zatemnilnik svetlobe

Tudi ta naprava deluje impulzno, saj reže sinsuni signal. Da pa je težava še večja ta naprav povzroča tudi izjemno močno elektro MAGNETNO polje, ki je škodljivo zdravju.

Zatemnilnik svetlobe
Zatemnilnik svetlobe

Internet preko el. omrežja

Ta naprava je izjemno škodljiva za zadravje, saj neprestano pošilja impulze po električnem omrežju. Ugotovljene so povezave z naslednjimi bolezenskimi stanji:

  • rak, nespečnost, zvonenjem v ušesih, depresijo, glavoboli, otroško hiperaktivnostjo, zaskrbljenost
Ethernet preko omrežja
Ethernet preko omrežja

Solarni paneli

Relkamirajo kot “čisto” elektriko, a resnica je, da se enosmerni tok iz panelov pretvarja preko impulzov v izmenični. T i impulzi pa se prenašajo nazaj v električno omrežje.

Solarni paneli